Saturday, June 28, 2008

Hyvä Mirkku!!!!


Olen seuraillut netin kautta Suomenmestaruuskisoja. Eilen Jussi polki hopeaa eliten SM tempossa. Kova tempomies Helminen vei suomenmestaruuden. Meidän perheen temposika on siis edelleen allekirjoittanut... ;-) No, vitsi vitsinä.

Nyt juuri lenkiltä palatessani, luin että Mirella on kuin onkin voittanut naisten sarjan. Mietiskelin tuossa lenkillä, että kukahan voittaisi. Aavistelin, että kisasta voisi tulla aika tiukka. Ja Mirkku on loppukirissä vaarallinen vastus. Ja nyt taisi turkulaisilla olla vielä ylivoima....

Onnea Mirkulle ja muille SM mitalisteille!

Täällä Ranskassa maanmestaruuskilpailut ovat menneet "Äiti" Jeannie Longon tahdissa. Tempomestaruus ja tänään saavutettu maantieajomestaruus lyö laudalta kaikkien muiden suoritukset. Kuinka tämä 4kk päästä 50v täyttävä "mummo", kuten häntä mediassa kutsutaan, voi olla niin ylivoimainen? Kisassa oli mukana kovia nimiä, cyclocross maailmanmestari Salvetat, useita maailmancup podiumeja napsineet Touffet, Pitel ja Ferrier-Bruneau... Kuitenkin tämä etäisenä tunnettu nainen vei voiton. Ranskassa käydään kuumana olympialaisiin valitsemisen puolesta ja Jeannie on kyllä nyt vetänyt kaikki kortit pöytään. Veikkaan, että Madame ottaa mitalin myös olympialaisista tänä vuonna. Hattua täytyy nostaa!

Täällä heinäsirkat huutavat kovaan ääneen. Lenkit on hyvä ajoittaa varhaiseen aamuun tai iltaan. Näin illansuussa, kun ajaa niin lämpöä on vain 30c! Olen saanut kuusi päivää sitten luvan treenata miten lystään, kävin näet Lyonissa 3kk kontrollissa maanantaina. Olo on aika velmu nyt, kun voimantuotto on kaksinkertainen...

2 comments:

Hiski ja Sanna said...

Me huudetaan sunkin puolesta Jussille tänään ja heilutellaan lippua! Harmi ettet ole sinäkin tällä. Alkaa jo jännittämään... startti on kahden tunnin päästä.

puuhispoi said...

!! Onnea Jussille niin eilisesti kuin tämän päiväisestä ajosta! On se hienoa seurata sivusta minne asti mies on päässyt sitten junnu-vuosien.
Jonkun verran Jussin kanssa Balkin vuosien aikana reenannut ja ennen kaikkea kisanneena, voisin melkeimpä sanoa; ettei tämän päiväinen kultainen mitali ole sattumaa;)
Lähinnä Jussin ja Cellun innoittamana palaan itse takaisin kilpailemaan tosissaan ensi vuonna, näemme siis viimeistään ensi vuoden SM-kisoissa! Jos ei Jussi vielä keksinyt ku allekirjoittanut on niin "koodinimi" "finnpeak" varmaan kertoo jo enemmän. Stemppiä Ranskan maalle kaksin verroin.