Thursday, May 22, 2008

Mon méc à moi!


(Suomeksi alla)

Ahhh, c'est de joie pour mes yeux. L'équipe d'aujourdhui: une echappée audacieuse. Et c'est Jussi qui est la dedans!!

Hier, étape de montage: aprés que de 42km, une échappée partis: Bertolini, Lastras, Baliani, Dall'Antonia, Mangel et Veikkanen... la dernière montée dure dure pour Mangel et Veikkanen mais ils finissent sur les places honorables 5ème et 6ème quand même!

Aujourd'hui, une etape de plat, temps de respirer et recuperer et laisser les sprinteurs à travailler.

On s'approche les montagnes des Dolomites. Ca va gruimper les gars, mais je reste confiante. Il est dans sa forme top le finlandais volant!!!

MUN MIES
On ilo silmille lukea ranskalaista urheilulehteä "l'Equipeä" tänään. "Uskalias irtiotto vei voittoon..." ja Jussi siellä mukana!!!
Eilen, ainoastaan 42km jälkeen irtiotto (Bertolini, Lastras, Dall'Antonia, Mangel et Veikkanen) iski ja saavutti maksimissaan jopa 9,5min raon pääjoukkoon.

Hurja keli teki reitistä vaarallisen ja useita kaatumisia nähtiin.

Viimeinen nousu mentiin kovaa ja se oli hieman liikaa Veikkaselle ja Mangelille jotka kuitenkin saavuttivat kunnioitettavat sijat: 5:s ja 6:s.


Tänään "lepo", tasainen etappi. Toivotaan että Jussi saa ajaa rauhassa läpi porukan suojissa ja palautuu hyvin tuleville vuoristoetapeille. Nyt lähestymme Dolomiittien vuoristoa ja kovia nousuja edessä, mutta eiköhän nyt jopa hämäläiset ole ymmärtäneet missä mennään!!!

2 comments:

Minna Uu said...

Ihan huippua, ei voi muuta sanoa! Isot peukut Jussille (ja kannustajille:)). Mein iskäkin käski pistää terkkuja sinne Italianmaalle päin.

Carmen Diez said...

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

¡¡¡¡CONGRATULATION!!!!!

VERY NICE BLOGGER.

ATTE. M.C.

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM