Sunday, March 2, 2008

Trail de la Sainte Baume


Kolme tuntia, minun kohdallani, kestänyt traili sujui yllättävän mutkattomasti. Kerran, ainoastaan, lensin nenälleni laskeutuessamme Col du Faugen (962m alt) kallioseinämää alas. Mutta eipä käynyt kuinkaan, kädet eteen vaan ja sora senkun pöllähti. Ja pian oli tyttö taas pystyssä.
Meitä hurjia oli 45o osallistujaa. Niinkuin Jussi totesi minua maaliin odotellessaan niin oli kaikennäköistä ja kokoista kipittäjää. Reitti oli vaativa, siitä minua ei turhaan varoiteltu! Välillä meno oli enmmänkin kiipeämistä kuin mitään muuta. Niin ja laskuissa pehmeässä sorassa, tai liukkaalla kallionseinämällä, meni välillä kieli keskelle suuta ja reilussa takakenossa laskettelin menemään.
Kuvat puhukoon lopun puolestaan! ;-) Ainiin, ja sijoitus oli ilmeisesti naisten sarjassa 15. Kaikista tyytyväisin olin aikaani jonka Jussi ja Miksu minulle veikkasivat. Tai ei, tärkeintä on kuitenkin matka! Kiitos Jussille huollosta! Oli kuulemma siistiä. No, vaihtelu virkistää.
Katsotaan ehtiikö tässä kurittamaan vielä kerran kroppaa ennen sitä pidemmän puoleista sairaslomaa, joka kolkuttelee jo oven takana...



Quel matin! Il y a un moment quand j'avais dernierement passé une matine
e autant du bien et beau! Oui, c'était dure, et Kati, tu le savait!!! C'était bien les descents, les plus difficilés pour moi. Au fait, j'aurais bien preférée monter que descendre, surtout sur le fin ou j'étais déjà bien cassé... mais à l'arrivée, tout oubliée! Et contente! Quels 3h du bonheur! Merci à Jussi pour son bon travail d'entraineur!

2 comments:

Anonymous said...

Hurraaaaa Tiina!!!! Kiitos kuulumisista ja ihanista kuvista. Hymy irtoaa sinulta kovan rääkinkin jälkeen. Olet rautaa tai pikemminkin kultaa!

Minna Uu said...

Peukut kiipeilijälle! Hauskaa näytti olevan:). Toivottavasti saikkukin sujuu hyvin ja palaat entistä ehompana poluille.