Wednesday, March 28, 2007

Grand Prix de Chôlet

1800km dans la voiture, 80km de la course (moyen 40km/h). Très dur pour les fesses!!! :-) J'ai fini dans le peloton, 56ème place. Spéciale merci pour notre "coach" Francisque Teyssier qui nous a bien préparé, nos vélos et nos jambes. Et vous mes "fifis", comme Francisque dit, je vous adore. Voici quelques images, mes préférées.... La prochaine rendez-vous est en Suisse, Fully avec les Pruneaux d'Agen!

Chôlen kisasta tässä aletaan pikkuhiljaa palautua. 1800km yhteensä autossa ja 80km kisaa, kylmässä säässä. Chôlen kisa aloitti Ranskan Cup-kilpailut joita on yhteensä viisi osakilpailua. Tämä kisa on ensimmäinen ja ns. kriteriumtyyppinen kierroskisa. Tänä vuonna rataa oli hieman muutettu, 5km:n radalle oli löydetty pikku mäennyppylä. Itse henk koht pidin tästä uudesta radasta enemmän. Kilpailu oli kovavauhtinen ja koska se on kauden ensimmäinen niin pääjoukko heilui ja huojui ja kolareilta ei vältytty.
Itse en varsinaisesti tehnyt juuri mitään kilpailun aikana, istuin vain porukan mukana. Ajoin siis maaliin pääjoukon mukana, sijoitus 56. Kolmen viimeisen kierroksen aikana irtiottoon pääsi Lawrence Leboucher, Marina Jaunatre, Karine Gautard ja Normak Kata Liina (EST). Marina vei voiton, Kata Liina oli toinen ja kokenut cyclo-cross maailmanmestari Lawrence oli kolmas. Marina on hyvä ystäväni ja entinen tiimikaverini ja olin todella iloinen hänen "koti-voitostaan".

Seuraava koitos on Sveitsissä, Fullyssa jossa ajan yhdessä tiimini Pruneaux d'Agenin kanssa. Luvassa on nousurikas kilpailu, katsotaan mihin reisi pystyy! ;-) Tässä ohessa muutamia kuvia Chôlesta.